ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ

Translate

on line visitor

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει lockdown στην Ίο

 


Στέλνει στο νησί 30 αστυνομικούς

Ο εφιάλτης των lockdown είναι εδώ τη στιγμή που η χώρα διανύει την τουριστική περίοδο στην καρδιά του καλοκαιριού. 

Μπορεί η κυβέρνηση να υποσχέθηκε ένα ασφαλές καλοκαίρι με ελευθερίες και χωρίς περιοριστικά μέτρα, ωστόσο μετά το «λουκέτο» στη Μύκονο, σειρά παίρνουν και άλλες περιοχές της χώρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι η Ίος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και ότι ενδεχομένως σύντομα να ανακοινωθούν περιορισμοί γιατί οι επιχειρηματίες δεν τηρούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Όπως ανέφερε, στο νησί θα μεταβούν αύριο 30 αστυνομικοί προκειμένου να ελέγχουν την τήρηση των μέτρων και την αποτροπή του φαινομένου συνωστισμού. Για τη Μύκονο δήλωσε ότι έχουν σταλεί 186 αστυνομικοί. Μάλιστα χαρακτήρισε εγκληματικές πράξεις τα κορωνοπάρτι που λαμβάνουν χώρα στο νησί.

Αναφορικά με τη φωτιά στη Σταμάτα, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για εντυπωσιακή δράση των εναέριων μέσων και μίλησε για υψηλό επαγγελματισμό των στελεχών της Πυροσβεστικής αλλά και για ηρωική προσπάθεια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως δήλωσε, η περιοχή είχε καθαριστεί και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.