Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/24/2021

Σοκ στα Ζαγοροχώρια: Απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

 


Μπροστά στα μάτια της συζύγου του!

Ένα απίστευτο περιστατικό που οδήγησε σε τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στη Βίτσα Ζαγορίου, με έναν 63χρονο συνταξιούχο αστυνομικό να απανθρακώνεται μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr και την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής στο σημείο της τραγωδίας, ο 63χρονος (είχε ξεκινήσει από τα Άνω Πεδινά με προορισμό τα Ιωάννινα) είχε μπει με το όχημά του σε έναν χωματόδρομο, ο οποίος οδηγεί σε μια βρύση, στην οποία συνήθιζε να κάνει στάση για δροσερό νερό.

Όμως, λόγω του ανώμαλου εδάφους το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και η σύζυγος του συνταξιούχου αστυνομικού (της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων) που επέβαινε στο όχημα, βγήκε για να προσπαθήσει να βοηθήσει στην επαναφορά του στο δρόμο.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά! Η γυναίκα πανικόβλητη έτρεξε στον κεντρικό δρόμο για να ζητήσει βοήθεια για τον σύζυγό της, αλλά ήταν αργά… Ο 63χρονος πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το φλεγόμενο όχημα.

*φωτό από: epiruspost.gr

Σελίδες