Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/10/2021

ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΣ! Ο Αρειος Πάγος να παραγγείλει τη διερεύνηση των εγκληματικών λαθών κρατικών φορέων – Απίστευτες καταγγελίες

 T17Tq9zD

Με ανάρτησή του, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής, δικαστικός πραγματογνώμονας και μέχρι πρότινος μέλος της ΝΔ σχολιάζει την απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει έρευνα μόνο για ενδεχόμενη δράση εγκληματικής οργάνωσης για τις καταστροφικές πυρκαγιές και όχι για τυχόν λάθη και παραλείψεις κρατικών φορέων.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι πρέπει να διερευνηθούν και εγκληματικά λάθη και παραλλείψεις αρμοδίων κρατικών φορέων, αρχών και οργάνων: «Θα περίμενα τον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του ΑΠ να παραγγείλει σήμερα τη διερεύνηση όχι μόνον για ενδεχόμενη δράση εγκληματικής οργάνωσης για τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά κυρίως για τη διερεύνηση εγκληματικών λαθών και παραλλείψεων αρμοδίων κρατικών φορέων, αρχών και οργάνων» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ενίσχυσε χθες την θέση της κυβέρνησης για οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο εμπρησμού, που διαρρέεται εδώ και μέρες σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν καταστρέψει ανεπανόρθωτα δασικές εκτάσεις και περιουσίες.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου,  στη σχετική παραγγελία του, κάνει λόγο για «εύλογες υπόνοιες για σκόπιμη οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα και όχι μόνο για απλό, τυχαίο φαινόμενο σύμπτωσης περιστατικών αμελούς συμπεριφοράς».

Αυτό όμως δεν είναι η μόνη του ανάρτηση. Δείτε τις όλες:

 


Σελίδες