Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/11/2021

Πρίγκιπας Άντριου: «Σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν κατέθεσε μήνυση εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

 Μήνυση εις βάρος του πρίγκιπα Άντριου κατέθεσε ένα από τα θύματα του παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν, υποστηρίζοντας ότι ο Βρετανός γαλαζοαίματος την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Στη μήνυση που κατέθεσε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νέα Υόρκη η 38χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι, που ζει τώρα στην Αυστραλία, καταγγέλλει ότι ο πρίγκιπας Άντριου την κακοποίησε σεξουαλικά στην έπαυλη του Έπσταϊν και αλλού το 2001, όταν εκείνη ήταν κάτω των 18 ετών. Ο πρίγκθιπας Άντριου αρνείται ότι έκανε σεξ μαζί της.

«Αν δεν κατέθετε τώρα τη μήνυση θα τον άφηνε να γλιτώσει και να μη λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Κι η Βιρτζίνια είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει να μη ξεφύγουν πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους», είπε ο δικηγόρος της, Ντέιβιντ Μπόιες στο ΑΒC News. Η Τζιούφρι, που διεκδικεί απροσδιόριστη αποζημίωση, κατηγορεί τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση κι ότι της προκάλεσε σκόπιμα συναισθηματική απόγνωση. «Πριν από 20 χρόνια ο πλούτος, η ισχύς, η θέση και οι διασυνδέσεις του πρίγκιπα Άντριου του επέτρεψαν να κακοποιήσει ένα φοβισμένο, ευάλωτο παιδί, χωρίς να υπάρχει κανείς εκείνα την προστατέψει. Έχει σημάνει προ πολλού η ώρα να λογοδοτήσει», αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά.


Σελίδες