Υλικά :
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- λίγο λάδι
- 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- αλάτι πιπέρι
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 1 1/2 κ.σ. βούτυρο ή λάδι
- τριμμένο τυρί
Εκτέλεση :
Σωτάρω ελαφρά το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λίγο λάδι και προσθέτω τον κιμά. Ανακατεύω διαρκώς και αφού σωταριστεί αρκετά προσθέτω την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 ποτήρι νερό και αφήνω να βράσει σε μέτρια φωτιά.
Βράζω τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώνω και τα "καίω" με το βούτυρο ή το λάδι.
Σερβίρουμε με τον κιμά απο πάνω και αρκετό τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.