Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

9/21/2021

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!

 λιμενικο

Μόλις πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί νεκρή γυναίκα στη θάλασσα στο Παλαιό Φάληρο. Χθες το μεσημέρι είχαμε και νέο περιστατικό.

Η σωρός μιας γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή, έξω από το πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Αμέσως έσπευσε σκάφος του Λιμενικού για να περισυλλέξει το πτώμα.

Η γυναίκα δεν είχε πάνω της κανένα στοιχείο της ταυτότητάς της. Έχει μαύρα μαλλιά, ηλικίας 40 με 50 ετών και ύψος 1,70-1,80 μ, ενώ έχει σημάδια από παλιά τομή στην κοιλιά της. Φορούσε μαύρο σορτς και μαύρη μπλούζα, ενώ δεν έλειπαν τα κοσμήματά της (χρυσή αλυσίδα, μαύρο ρολόι και ασημένιο σκουλαρίκι).

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε αρχικά στη μαρίνα Καλλιθέας.

Στη συνέχεια στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου της.

Σελίδες