Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

9/25/2021

Δύο νεκροί από ανατροπές τρακτέρ σε Αγρίνιο και Λευκάδα

 


Στον απεγκλωβισμό του άτυχου άντρα στο Αγρίνιο συνέβαλαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 43χρονος μέσα στο τρακτέρ του, το οποίο είχε ανατραπεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το μοιραίο δυστύχημα συνέβη στην περιοχή «Κάτω Χώρα» στο Αγρίνιο, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου να απεγκλωβίζουν χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, από το όχημα, μετά από μεγάλη επιχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο 43χρονος οδηγός τρακτέρ έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να τον καταπλακώσει, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή οχήματα και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου που τον απεγκλώβισαν, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τις συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Νεκρός οδηγός τρακτέρ και στη Λευκάδα

Σε δυστύχημα με τρακτέρ, επίσης, έχασε τη ζωή του και ένας 68χρονος στη Λευκάδα, σε αγροτική οδό στο Βουρνικά. Το τρακτέρ που οδηγούσε ο άτυχος ηλικιωμένος, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του ατυχήματος σε αυτή την περίπτωση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων.

Σελίδες