Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

9/28/2021

Το λιλιπούτειο Yamaha YZF-R15 αποκτά έκδοση M όπως το εξωτικό YZF-R1!

 

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha πιστεύει πολύ στις μικρές σπορ μοτοσικλέτες και το αποδεικνύει έμπρακτα παρουσιάζοντας τοΤο νέο R15 διαθέτει quickshifter και traction control!
 R15 με εντελώς νέο σχεδιασμό. Η μικρή supersport μοτοσικλέτα δανείζεται πλέον το κουστούμι του φρέσκου μέλους της οικογένειας YZF-R7 έχοντας στο κέντρο της μάσκας τον προβολέα LED ο οποίος συνοδεύεται από DRL φώτα ημέρας.

Για το 2022 ο κινητήρας του R15 είναι προδιαγραφών Euro5. Πρόκειται για ένα μονοκύλινδρο μηχανικό σύνολο 155 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 18,35 ίππους και διαθέτει νέο σύστημα ψεκασμού και νέο σύστημα εξάτμισης. Στις αναρτήσεις επίσης έχουμε καινούρια πράγματα με τη Yamaha να έχει τοποθετήσει ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός.

Το μικρό μοντέλο της Yamaha προορίζεται για τις αγορές της Ασίας και η παρουσίαση έγινε στην Ινδία.
Το μικρό μοντέλο της Yamaha προορίζεται για τις αγορές της Ασίας και η παρουσίαση έγινε στην Ινδία.

Η τιμή του μοντέλου στην Ινδία αρχίζει από τις 2.000€!

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για το νέο R15 είναι ότι αποκτά και ειδική έκδοση M, όπως το R1. Το YZF-Στην Ινδία παρουσιάστηκε το νέο supersport της Yamaha.
R15M
 έρχεται στα χρώματα του μεγάλου αδερφού, δηλαδή σε μπλε, μαύρο και ασημί. Στα τεχνικά σημεία δε θα διαφέρει σε κάτι από το απλό R15, ωστόσο σίγουρα είναι πιο "άγριο" σε εμφάνιση.

Η αγορά της Ασίας είναι ο βασικός στόχος της Yamaha για το R15 και εκεί είναι που ρίχνει το βάρος της προώθησης του νέου μοντέλου. Χώρες όπως η Ινδία, η Ινδονησία και οι Φιλιππίνες αγαπάνε αυτό το είδος των μοτοσικλετών με αποτέλεσμα ένα μοντέλο όπως το R15 να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες μοτοσικλετιστές.

Η παρουσίαση του μοντέλου στην Ινδία.

00:00
05:17


Σελίδες