Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

10/19/2021

Ρόδος: Συγκλονίζει ο παππούς μετά την ομολογία της θείας για την κακοποίηση της 8χρονης

 

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης – Έστησε πλεκτάνη για να πάρει χρήματα

Η απάτη που «στήθηκε» με θύμα το 8χρονο κοριτσάκι από την Ρόδο, ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία. Όπως φαίνεται, η θεία του παιδιού, κακοποίησε το κοριτσάκι στη συνέχεια έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα της 8χρονης, τράβηξε μια φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού καθώς είχε κάποια λοίμωξη και την έστειλε στην ξαδέλφη της ζητώντας τη συμβουλή της. Εκείνη, όπως φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης. Η αιμορραγία που προκάλεσε, ήταν η απόδειξη που έψαχνε για να πείσει τη μητέρα του παιδιού ότι η μικρή έχει βιαστεί.

Η γυναίκα είπε στην μητέρα της ανήλικης πως έχει γίνει καταγγελία σε βάρος της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και πως πρόκειται να της αφαιρέσουν τα παιδιά. Η ίδια δε προθυμοποιήθηκε να μεσολαβήσει σε μία γνωστή της που εργάζεται εκεί προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση. Για το σκοπό αυτό όμως θα έπρεπε να δώσει η μητέρα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς δεν είχε τα χρήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Χρησιμοποιώντας τις ίδιες φωτογραφίες η θεία φέρεται να σκόπευε να πάρει χρήματα και από τον παππού.

«Είναι η ανιψιά της πεθεράς της κόρης μου. Αυτό προσπαθούσε να κάνει. Να κακοποιήσει το παιδί, να γυρεύει χρήματα. Ήταν ο σκοπός της αυτός. Ό,τι και να σκέφτηκε, το παιδί την πλήρωσε. Αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν είναι βιασμένο… δεν έβαλαν κάτω να σκοτώσουν το μωράκι μου. Το μόνο είναι που λυπάμαι τα παιδάκια μου. Αυτά είναι… Και τα ‘χασα κι εγώ», ανέφερε ο παππούς μιλώντας στο Mega.

Για όλα τα στοιχεία αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Σελίδες