Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

10/21/2021

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για το εορταστικό τετραήμερο

 


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει των εκδηλώσεων για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

«Αστακός» γίνεται το κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν όψει των εκδηλώσεων για τη γιορτή του πολιούχου αγίου Δημητρίου και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ηδη από σήμερα Πέμπτη, λόγω δοκιμαστικών παρελάσεων, όπως κάθε χρόνο, θα μείνει κλειστή η οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, ενώ η Τροχαία ανακοίνωσε λεπτομερώς τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κάθε ημέρα.

Την προσεχή Δευτέρα (25/10/2021), από τις 05.00 έως τις 13.30, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης των ιερών εικόνων του αγίου Δημητρίου και της Παναγίας Πορταΐτισσας, στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου Θεσσαλονίκης αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, θα απαγορευτούν η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους δρόμους από τους οποίους θα διέλθει η πομπή, από Αγ. Δημητρίου έως Σελεύκου και τους γύρω δρόμους.

Την Τρίτη (26/10/2021), από τις 05.00 έως τις 13.30, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου θα απαγορευτούν η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους ίδιους δρόμους.

Την Τετάρτη (27/10/2021), από τις 10.30 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασηςδεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία ΧΑΝΘ μέχρι την οδό Ι. Δραγούμη, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ. Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, όπως και στις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδών.

Την Πέμπτη (28/10/2021), από τις 03.00 και μέχρι πέρατος της παρέλασης, η έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 της ίδιας ημέρας, θα απαγορευτούν η στάση και η στάθμευση, όπου αυτή επιτρέπεται, όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ. Κυδωνιών, 30ής Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος της, Μ. Μπότσαρη, 25ης Μαρτίου, Π Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη λεωφ. Βασ. Ολγας μέχρι τη λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ. Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, 3ης Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου μέχρι τη Λ. Στρατού, Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της, Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι τη Λ. Νίκης, Γκύζη, καθ’ όλο το μήκος της.

Σελίδες