Τι απαντά ο Απόστολος Γκλέτσος για τον οικογενειακό του φίλο, αξιωματικό του Λιμενικού και την κοκαΐνη;

Έξαλλος είναι ο Απόστολος Γκλέτσος με όσα ακούγονται για την κοκαΐνη.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθησαν αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και 5 ιδιώτες, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το πρωί, ο αξιωματικός, που φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα, κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών γνωστό ηθοποιό και αυτοδιοικητικό παράγοντα.

Όπως προέκυψε στην πορεία και μετά από «διαρροές» αποκαλύφθηκε ότι το πρόσωπο που ερευνούν οι Αρχές είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον ίδιο -μετέπειτα- να παρεμβαίνει δημόσια και να δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή!

Οργισμένη αντίδραση του Απόστολου Γκλέτσου. «Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου», ανέφερε ο ίδιος ο Απόστολος Γκλετσος.

Και συνεχίζει: «Πείτε μου λοιπόν γιατί κατηγορούμαι»…

Λίγα λεπτά αργότερα, πληροφορείται επισήμως από το protothema ότι το όνομα του φιγουράρει στη δικογραφία, στην παράγραφο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«…από την περαιτέρω αξιολόγηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, κατηγορούμενοι για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα-ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί. Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας, ηθοποιός Γκλέτσος Απόστολος ηθοποιός (σ.σ αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας) ο οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες που έγιναν με κωδικές ονομασίες, ο ηθοποιός ήθελε συγκεκριμένο τρόπο για να γίνει η παράδοση των ναρκωτικών ώστε να μην τον αντιληφθεί η μητέρα του, σύμφωνα με τον ALPHA.

«Ηθοποιός: Παίζει να μου φέρεις δύο;

Λιμενικός: Πότε; Για τώρα μιλάμε; Πού είσαι;

Ηθοποιός: Σπίτι. Φέρε και θα σου αφήσω τρία (300 ευρώ) στο χαλάκι.

Μην έρθεις από μπροστά και μας πάρει χαμπάρι η μάνα μου. Άσε τα από πίσω».

Σε άλλη συνομιλία ακούγεται ο εξής διάλογος:

«Ηθοποιός: Μπορείς να μου φέρεις δύο και να σου δώσω τα λεφτά άλλη ώρα;

Λιμενικός: Δύο “παραγαδάκια;” Έγινε».

«Αναφέρει ότι «φέρεται», απαντά ο Απόστολος Γκλέτσος

Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. «Φέρεται».

«Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε.

Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο, τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση«.

Μάλιστα, αναφέρεται και στον λιμενικό, λέγοντας:

«Και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

Κατόπιν, η συζήτηση στρέφεται στα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει μετά το έμφραγμα που υπέστη:

«Μόνο ένας τρελός, με τις δικές μου καταστάσεις, θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάμε παρακάτω».

Ερωτηθείς για το πώς ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, δηλώνει:

«Εφόσον αυτή η ιστορία είναι στη Δικαιοσύνη, βεβαίως οι Αρχές θα πρέπει να ψάξουν τους πάντες».

Στην ερώτηση, δε, αν έχει κληθεί από τις Αρχές, αναφέρει: «Όχι. Ο,τι ακούω, το ακούω πρώτη φορά . Δεν έχω καμία σχέση».