Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

10/28/2021

Καθοριστικό ρόλο στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θέλει να παίξει ο Βαρδινογιάννης! Η συνάντηση με Παπανδρέου και Ανδρουλάκη. Ο ρόλος... του Ιερώνυμου!

 



 Σιγά μην άφηνε το προεκλογικό τοπίο του ΚΙΝΑΛ χωρίς την σφραγίδα του! Μαθαίνω ότι πριν ο Γιώργος Παπανδρέου πάρει την οριστική απόφαση αν θα κατέβει ή όχι στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά διεκδικώντας την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, συνομίλησε με δύο ανθρώπους, μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής -και όχι μόνο- κοινωνίας, τη γνώμη των οποίων θεωρεί μείζονος σημασίας και καθοριστική!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο Γ. Παπανδρέου πριν λάβει την οριστική του απόφαση για την επιστροφή στην ενεργό πολιτική σκηνή συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο . Ιερώνυμο και με τον μεγαλοεπιχειρηματία και πατριάρχη της οικογένειας Βαρδή Βαρδινογιάννη που ελέγχει το σύστημα των ΜΜΕ!

Άλλωστε, είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις που είχε ο Β. Βαρδινογιάννης με την Φώφη Γεννηματά και την σταθερή φιλία επί σειρά ετών!

Όπως είναι γνωστό και το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής οικογένειας για τις εξελίξεις στο χώρο του …ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια.

Ίσως υπό αυτή την οπτική γωνία, να συνδέεται και η συνάντηση του κ. Αλεξανδρίδη, στενού συνεργάτη του πατριάρχη της οικογένειας, με τον έτερο ισχυρό υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛΛ Ν. Ανδρουλάκη προ ημερών στο ξενοδοχείο Plaza (ιδιοκτησίας της οικογενείας Βαρδινογιάννη) στην πλατεία Συντάγματος!

Σελίδες