Παρακατιανή εργασία είναι η καθημερινή προπόνηση. Βασικό κομμάτι βέβαια στην καθημερινότητα της ομάδας, απλά ο ''προπονητής'' έχει την υψηλή επίβλεψη στις προπονήσεις που την ελέγχουν οι συνεργάτες του μίστερ.
Στα σοβαρά, στα μεγάλα μαγαζιά ο λεγόμενος προπονητής αναλαμβάνει κυρίως να διαχειριστεί πρώτα αγωνιστικά βέβαια και μετά εμπορικά το ρόστερ των ποδοσφαιριστών. Έχει, δηλαδή, τον πρώτο λόγο στον πάγκο όποτε η ομάδα δίνει αγώνα και επίσης τον πρώτο λόγο στις μετακινήσεις, που τις λένε μεταγραφές. Στο πάρε-δώσε, στο ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν, ποιοι δανείζονται και με ποιες προϋποθέσεις.
Ο Αργύρης Γιαννίκης. Πιθανόν να είναι προπονηταράς. Να αποδειχθεί τέτοιος. Προς το παρόν το μέγεθος και το ειδικό του βάρος ορίζονται από το βιογραφικό του. Και επειδή η ΑΕΚ είναι μεγάλο μαγαζί, ο Γιαννίκης κρίνεται ως πείραμα. Άγνωστο πως θα κάτσει η ζαριά.
Ο Γιαννίκης είναι ο 13ος προπονητής στην ΑΕΚ από τότε που η ΠΑΕ επέστρεψε στο μεγάλο πρωτάθλημα, την περίοδο 2015-16. Πιο σωστά η ΑΕΚ άλλαξε 13 φορές προπονητή σε έξι χρόνια. Κι ακόμα δεν τις κάθισαν οι εξάρες. Να οι 13 αλλαγές στον πάγκο της ΑΕΚ:
Δέλλας, Πογιέτ, Κεστπάγια, Μοράις, Χιμένεθ, Ουζουνίδης, Χιμένεθ, Καρντόσο, Κωστένογλου, Καρέρα, Χιμενεθ, Μιλόγεβιτς, Γιαννίκης.