Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει έναν νεαρό αλλοδαπό για τη ληστεία μετά φόνου που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Ο δράστης της αιματηρής ληστείας (σύμφωνα με ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης είναι αλβανικής καταγωγής) που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 44χρονου Μάριου, υπαλλήλου του καταστήματος ψιλικών, κρατείται, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και σε ένα ακόμη άτομο, το οποίο φέρεται να είναι συνεργός (νεαρός Έλληνας) του δολοφόνου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα και εν αναμονή των προσεχών ανακοινώσεων της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη το πρωί στο σπίτι που διαμένει, ενώ το βράδυ της Κυριακής είχε γίνει η σύλληψη του φερόμενου ως συνεργού του.