Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

11/07/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ Τώλης Επαμεινώδας! 8 μήνες εξαφανισμένος από "προσώπου γης" ένας μεταφραστής της Ε.Υ.Π.! Όλη η γειτονιά του στο Μεταξουργείο, φίλοι και συγγενείς γνώριζαν που εργάζεται. Η υπηρεσία του τον έψαχνε... με το "Χαμόγελο του Παιδιού"!

 



Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περίεργη εξαφάνιση ενός άνδρα που εργαζόταν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για πάνω από δεκαπέντε χρόνια μεταφραστής.

Ο Νώντας Τόλης εξαφανίστηκε στις 20 Μαρτίου από το σπίτι του στο Μεταξουργείο με περίεργο τρόπο. Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά και το κουβάρι του μυστηρίου, μπλεγμένο.

Ο 50 χρόνος άνδρας με σπουδές στη Γιουγκοσλαβία, χαρακτηρίζεται ως ένα άτομο αγαπητό και δραστήριο. Προσλήφθηκε στην ΕΥΠ αρχές του 2000 σαν μεταφραστής.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του συνέβη πέντε περίπου χρόνια πριν, έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Όλη η γειτονιά στο Μεταξουργείο, οι φίλοι και οι συγγενείς του γνώριζαν ότι εργάζεται στην Ε.Υ.Π. Το τελευταίο διάστημα είχε και μια σχέση με μια συνάδελφο του που εργάζονταν στην ίδια υπηρεσία. Πέρα του σοβαρού για αυτό το θέμα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί από την ομάδα ασφαλείας της Ε.Υ.Π. γυρνούσαν την γειτονιά του και με τις ταυτότητες στο χέρι ρωτούσαν αν ξέρουν κάτι, αποκαλύπτοντας την ιδιότητα τους αλλά και την ιδιότητα του εξαφανισμένου και έκπληκτοι διαπίστωναν ότι όλοι ήξεραν που δούλευε ο Νώντας. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι τον Τώλη τον έψαχνε και το "Χαμόγελο του Παιδιού". 

Σελίδες