Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

11/05/2021

Ποδοσφαιρικές Αρχές για φίλημα

 


Ποτέ δεν πίστεψα ότι οι άνθρωποι που διαφεντεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ιδιαιτέρως ευφυείς. Και αυτοί πάντα με δικαιώνουν. Από πού να ξεκινήσω;

Ανύπαρκτος προγραμματισμός πρωταθλημάτων. Ουδέποτε κατά τις κληρώσεις καθορίζεται ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Όλα φλου. Εννοείται στο μυαλό τους. Ήδη έχουμε την, δεν θυμάμαι ποια, αναβολή της Β΄ Εθνικής. Ουδέποτε υπήρξε λήξη πρωταθλήματος, με τελική βαθμολογία.

Έτσι έχουμε τα τραγελαφικά να επικυρώνουν, παραδείγματος χάριν, τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-3, 5-6 και 10-12… Και αυτό διότι υπάρχουν ενστάσεις που δεν έχουν τα κότσια να εκδικάσουν και άλλες εκκρεμότητες.

Εσχάτως έχουμε την άλλη ανοησία τους. Διεξάγονται την ίδια ώρα ενδιαφέροντες αγώνες. Έτσι, ο ΑΕΚτζής δεν μπορεί να δει τον Ολυμπιακό, διότι παίζουν την ίδια ώρα και τούμπαλιν.

Ερωτώ: Ούτε αυτό δεν μπορούν να συντονίσουν τα σαΐνια μας; Και μη μου πουν ότι φταίνε τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, διότι δεν θα με πείσουν. Αντιθέτως, έχω πεισθεί για άλλα πράγματα. Ήμαρτον, ρε

Σελίδες