Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

11/28/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βγήκαν τα λαμόγια και μαζεύουν προκαταβολές... για τις υπεργολαβίες! Το όραμα - αρλούμπα Σκέρτσου να φύγουν τα υπουργεία και να πάνε στην ΠΥΡΚΑΛ. Στη θέση τους θα… φυτρώσουν σπίτια για νιόπαντρους!

 




Προφανώς στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη μοιρασμένη δουλειά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αετονύχηδων του real estate, όπως ακριβώς διαφαίνεται η… έμπνευση Σκέρτσου να φύγουν τα υπουργεία και οι υπηρεσίες του Δημοσίου από το κέντρο της πόλης και να μετεγκατασταθούν στον Υμηττό εκεί που σήμερα είναι η ΠΥΡΚΑΛ.

Και τα ακίνητα του κέντρου της Αθήνας που υπολογίζονται σε 220  θα μετασχηματιστούν σε διαμερίσματα που θα μοιράσει η κυβέρνηση σε νιόπαντρα ζευγάρια.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτές τις δήθεν εμπνεύσεις, κοινώς αρλούμπες, του Σκέρτσου δεν τις τρώει κανείς! Φωνάζει από μακριά η υπόθεση ότι έχει στρωθεί και φωτογραφηθεί για τους ατσίδες του real estate, οι οποίοι φιλοδοξούν να μετεξελίξουν τα ακίνητα του Δημοσίου που θα εγκαταλειφθούν από τις υπηρεσίες, που σήμερα στεγάζουν, σε φοιτητικές εστίες υψηλού επιπέδου και μεσαίων και άνω εισοδηματικών στρωμάτων! Η πλάκα είναι ότι ήδη τα λαμόγια μαζεύουν προκαταβολές από όσα κορόιδα τσιμπήσουν για να πάρουν την τάδε ή την δείνα υπεργολαβία στο χτίσιμο των νέων διαμερισμάτων!  

Σελίδες