Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

11/03/2021

LOCKDOWN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. ΜΕ RAPID TEST ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

 thanos-pleyris

Σε ανακοινώσεις προχωρά αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για τα νέα μέτρα που αναμένεται να υιοθετήσει η κυβέρνηση.

Οι “ειδικοί” φορτώνουν την αύξηση των κρουσμάτων στους ανεμβολίαστους ως μοναδικούς υπεύθυνους(!) και  εισηγούνται αρνητικό rapid test για τους ανεμβολίαστους και για την είσοδό τους σε τραπεζικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες ακόμη και σε κουρεία.

Νομίζουν έτσι ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν τα κρούσματα αλλά ο πραγματικός στόχος δεν είναι άλλος απο την άσκηση συνεχούς πίεσης σε όσους δεν θέλουν να κάνουν την ένεση.

Πιο συγκεκριμένα στις αλλαγές που δρομολογεί η κυβέρνηση είναι η αύξηση σε δύο των υποχρεωτικών rapid test ή τεστ PCR για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης, οι ανεμβολίαστοι πολίτες σε όλη τη χώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους περιορισμούς, καθώς θα χρειάζεται η επίδειξη αρνητικού rapid test για την πρόσβασή τους σε:

τράπεζες,

 δημόσιες υπηρεσίες

εμπορικά καταστήματα,

κομμωτήρια και

σε μικτούς χώρους διασκέδασης.

Καμία ανοχή σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα και έχουν και ανεμβολίαστους σε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους. Έτσι, θα επιβάλλεται 5.000 ευρώ πρόστιμο, 10 ημέρες αναστολής λειτουργίας, ενημέρωση για τα καταστήματα που έχουν δεχτεί ποινές.

Παρακολουθείστε την ενημέρωση:

 


Σελίδες