Θα χρειαστούμε
Advertisement
10 πιπεριές κέρατα μεσαίου μεγέθους
150 γραμμάρια φέτα
150 γραμμαρια ανθότυρο
2 αυγά
1 κουτ σουπας ψιλοκομέμο άνηθο
2 κουτ.σουπας ελαιόλαδο
Μπόλικο Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού κόβετε το πάνω μέρος που βρίσκεται το κοτσανάκι τους και τις αφήνετε στην άκρη.
Ετοιμάζετε την Γέμιση
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα τυριά και τα λιώνετε με ένα πιρούνι να γίνουν μια μάζα.
Προσθέτετε τα χτυπημένα αυγά, το ελαιόλαδο τον άνηθο και πιπέρι. Τα ανακατεύετε καλά να γίνουν ένα ενιαίο μίγμα. Με ένα λεπτό κουταλάκι γεμίζετε
τις πιπεριές πιέζοντας ελαφρά το μίγμα να φτάσει βαθιά. Προσέξτε μη σπάσετε τις πιπεριές.
Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς Κελσίου!!