Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

1/22/2022

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Έσπασε» ο αστυνομικός που πήρε κατάθεση - Ξέσπασε στα κλάματα και διέκοψε δύο φορές

 


Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Έσπασε» ο αστυνομικός που πήρε κατάθεση - Ξέσπασε στα κλάματα και διέκοψε δύο φορές
Σε λυγμούς ξέσπασε ο αστυνομικός που πήρε κατάθεση από την ανήλικη κοπέλα, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, και διέκοψε δύο φορές την διαδικασία.

Ανείπωτη φρίκη έζησε η ανήλικη κοπέλα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ενώ ο αστυνομικός στον οποίο έδωσε κατάθεση, δεν άντεξε και διέκοψε την διαδικασία, καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός δεν άντεξε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δράση του ιερέα και τις απειλές που εκτόξευσε προς την ανήλικη, τις οποίες δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί και κάποιος ενήλικας.

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μega, ο αστυνομικός διέκοψε την κατάθεση δύο φορές και βγήκε από την αίθουσα με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει κινητοποιηθεί και η εκκλησία, καθώς με απόφαση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου ο καταγγελόμενος ιερέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τίθεται σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της ποινικής και εκκλησιαστικής δικαιοσύνης.

Σημειώνεται, πως οι αρχές παρακολουθούσαν τον συγκεκριμένο ιερέα εδώ και καιρό, ενώ όταν κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Αφού έψαξαν όλους τους χώρους, κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν να έχει στείλει στην ανήλικη μέσω Messenger, φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Σελίδες