Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

1/18/2022

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης με παίχτη του Survivor! Μαθήτρια μήνυσε τον Γιώργο Κατσαούνη λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

 




O Θεσσαλός του «Survivor», Γιώργος Κατσαούνης, που μέσα απ’ τις οθόνες του ΣΚΑΪ , δυο μόλις εβδομάδες προτού μπει στο παιχνίδι - κατά τη μηνυτήρια αναφορά είχε επιδιώξει να παρασύρει στο διαμέρισμά του μαθήτρια.

Όλα συνέβησαν στις 2 Δεκεμβρίου. Εκεί βρήκε τη 16χρονη, το σπίτι της οποίας απέχει είκοσι μόλις μέτρα απ’ την πλατεία.

Έπιασε την ανήλικηκαι απλώνοντας τα χέρια του τη θώπευσε στους γοφούς κάνοντάς της ανήθικες προτάσεις και πιο ειδικά να δεχτεί εκείνη να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για της κάνει -δήθεν- μασάζ. Το κορίτσι , έτρεξε σπίτι της, δεν είπε τίποτε στους γονείς της και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Ύστερα από πολύ σκέψη την επομένη και όταν τελείωσε το μάθημα στο λύκειο τηλεφώνησε στον πατέρα της, ενώ και η ίδια κινήθηκε προς το τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση για το αδίκημα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο Κατσαούνης, κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί από μόνος του στο Α.Τ. όπως και έγινε, όταν όμως έφτασε εκεί και του γνωστοποίησαν τον λόγο.  Δεν κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, αφού διετάχθη προκαταρκτική εξέταση, ενώ μετά τόσες ημέρες η οικογένεια του κοριτσιού βρίσκεται εν αναμονή ή όχι άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του. 

Σελίδες