Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

2/03/2022

Ο 23χρονος συμμετείχε και στα επεισόδια του «τελικού της ντροπής», το 2017 Ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη

 Ο 23χρονος συμμετείχε και στα επεισόδια του «τελικού της ντροπής», το 2017

Ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά ήταν αυτή που ο σεσημασμένος φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου επιτίθεται με αιχμηρό αντικείμενο εναντίον ομαδικών «αντιπάλων» του.

Ο χούλιγκαν που φέρεται να δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη Καμπανό έχει παραπεμφθεί σε δίκη που εκκρεμεί για υπόθεση οπαδικής βίας το 2019.

Τότε είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος φέρεται να συμμετείχε και στα εκτεταμένα επεισόδια μεγάλης αγριότητας που σημειώθηκαν στον τελικό της «ντροπής», μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, το 2017, στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο 23χρονος διακρίνεται στα επεισόδια να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο και να επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ.

Ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτεί στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης, ως βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Σελίδες