Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

3/06/2022

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

 _123430765_hi074131483

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ουκρανίας ενημέρωσε την κυβέρνηση Ζελένσκι πως το 40% του ουκρανικού εδάφους βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο ενώ το 75% των στρατιωτικών εγκαταστάσεων της χώρας έχει καταστραφεί.

Αυτό εξηγεί και γιατί ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν, παρά τις απώλειες που έχει υποστεί ο ρωσικός Στρατός, δήλωσε πριν λίγο ότι η Ουκρανία μπορεί να χάσει την κρατική της υπόσταση.

Αυτή είναι μια τραγική αλήθεια και αφορά υπόγειες διεργασίες που γίνονται εδώ και ημέρες.

 

“Τα σύνορα του νέου κράτους”

Είπε σχετικά ο Β. Πούτιν:

«Η τρέχουσα ηγεσία πρέπει να καταλάβει ότι εάν συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει, ρισκάρει το μέλλον της κρατικής υπόστασης της Ουκρανίας.

Εάν συμβεί αυτό, εκείνοι θα έχουν την ευθύνη».

O B.Πούτιν αναφέρεται στο Σχέδιο Β’ του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού και αφορά την πλήρη διάλυση του ουκρανικού κράτους.

Δεν μιλάμε πλέον για τον μετασχηματισμό του ουκρανικού κράτους σε μια Ομοσπονδία ή Συνομοσπονδία αλλά για διχοτόμηση της Ουκρανίας και άμεση ένωση των 3/4 του κράτους με την Ρωσία.

Αυτό εξηγεί και γιατί η τεράστια στρατιωτική ρωσική φάλαγγα δεν έχει εισέλθει ακόμη μέσα στο Κίεβο. Ίσως δεν χρειαστεί να εισέλθει καθόλου. Αρκεί να περικυκλώσει το Κίεβο και να το θέσει υπό παρατεταμένη κατάσταση πολιορκίας.

Η Ρωσία θα μετακινήσει τα σύνορα του νέου κράτους δυτικά του Δνείπερου. Μέχρι τώρα υπήρχαν ενδοιασμοί για το αν οι δύο περιοχές της κεντρικής Ουκρανίας, η Vinnitsa και το Khmelnitsky, πρέπει να δοθούν στο νέο μικρό αυτόνομο κρατίδιο με πρωτεύουσα το Λβιβ.

Όμως το ρωσικό Γενικό Επιτελείο τόνισε πως η περιοχή Vinnitsa πρέπει να δοθεί στην Ρωσία ώστε να εξασφαλιστεί η ευθυγράμμιση του ρωσικού μετώπου προκειμένου να αποφευχθεί ένα γρήγορο εχθρικό χτύπημα προς τις περιοχές της Οδησσού ή του Κιέβου (βλέπε τον χάρτη).

Δηλαδή σύμφωνα με τον χάρτη που ακολουθεί, η Ρωσία παίρνει Ζιτομίρ και Βινίτσα και σφραγίζει τα σύνορα εκεί. Αυτό εξηγεί και γιατί η ρωσική Αεροπορία βομβαρδίζει συνεχώς θέσεις του ουκρανικού Στρατού στην Ζιτομίρ.

Άρα δεν χρειάζεται να εισέλθει καν μέσα στο Κίεβο παρά θα το αφήσει να πέσει από μόνο του καθώς οι εγκλωβισμένοι στρατιώτες του Κιέβου θα βρίσκονται εγκλωβισμένοι από παντού και αντιμέτωποι με τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή.

Δείτε τον χάρτη που δημοσιεύει η ιστοσελίδα warnews247.gr:

map-ukr-1


Σελίδες