Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

3/05/2022

Πάτρα: Η μητέρα λύνει τη σιωπή της για το Σύνδρομο Μινχάουζεν Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα απαντά σε όσα λέγονται για την ίδια σχετικά με τον θάνατο των παιδιών της.

 


Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό το πώς έφυγε από τη ζωή η τρίτη τους κόρη η Τζωρτζίνα, ενώ μιλώντας στο MEGA, απάντησε για όλα όσα την κατηγορούν, για το σύνδρομο Μινχάουζεν, αλλά και για τον λόγο που δεν συνέχισε τη θεραπεία σε ψυχίατρο όπως της είχαν προτείνει αρχικά από το νοσοκομείο.

Σχετικά με το αν η ίδια ζήτησε να υπάρχουν κάμερες στο δωμάτι που νοσηλευόταν η κόρη της, η μητέρα απάντησε πως «πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα-ένα» και πρόσθεσε: «Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω κοροναϊού δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια. Ήμουν μόνη και κατέβαινα να πάρω φαγητό. Ρώτησα αν έχει κάμερες, επειδή ήταν κι άλλη μαμά εδώ και γύρω-γύρω τσιγγάνοι και φοβόμουν. Της λέω ούτε στο διάδρομο; Να δούμε ποιος μπαίνει. Γιατί είχα laptop και tablet για την Τζωρτζίνα».

Για την άρνησή της να επισκεφθεί ψυχίατρο η μητέρα ανέφερε ότι «πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα, εξωπραγματικά. Μόνο για γέλια ήταν».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα, η μικρή Τζωρτζίνα παραπονιόταν στους γιατρούς ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, λέγοντας πως την πονούσα η κοιλιά και η πλάτη της, ενώ είπε πως στην αρχή της είχαν πει πως τα συμπτώματα αυτά είναι κυρίως ψυχολογικά. «Γι’ αυτό ήθελαν να τη διώξουν» συνέχισε η μητέρα και πρόσθεσε: «Αλλά όταν άρχισε τους εμετούς, την κράτησαν και μετά το γύρισαν σε γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία και μετά ανακοπή. Πες μου εσύ πώς τα εξηγείς αυτά;».

«Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση το Σύνδρομο Μινχάουζεν»

«Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση» τόνισε για το Σύνδρομο Μινχάουζεν.

«Αυτό, απ’ ό,τι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δεν γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα, στην Τζωρτζίνα, που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται», πρόσθεσε και κατέληξε ότι «όλο αυτό θα σταματήσει όταν βγουν οι τοξικολογκές».

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο και απαντώντας σε όσους λένε πως ήταν χωρισμένοι, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπογραμμίζει: «Ναι, ισχύει. Δύο μέρες χωρισμένοι. Φυσικά και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχω την υποστήριξη από τον άνδρα μου και αυτός τη δική μου».

Σελίδες