Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

3/10/2022

«Βόμβα» Κατερινόπουλου για Πάτρα: «Σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες»

 


«Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είπε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο κ. Κατερινόπουλος επιμένοντας πως πρόκειται για έγκλημα ο θάνατος των τριών αδερφών στην Πάτρα.

«Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών», συνέχισε.

Για πρώτη φορά επίσης αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών - δεν θέλησε να αναφέρει για ποιο παιδάκι μιλάει - και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σσ η Μαλένα)», τόνισε.

Σελίδες