Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

3/05/2022

Ραγδαίες εξελίξεις στην απαγωγή Κυπαρίσση: Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι Δύο άνδρες και μία γυναίκα προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

 


Τρία άτομα προσήχθησαν πριν λίγη ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ως ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες 34 και 41 ετών και για μία γυναίκα 39 ετών. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Τα λάθη που θα ξεσκεπάσουν τους δράστες και η γυναίκα απαγωγέας

Του ξύρισαν το κεφάλι για να μην αφήσει τρίχες και ίχνη dna στα σημεία που τον έκρυβαν, τον είχαν δεμένο τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ενώ φαίνεται ότι τον μετακίνησαν σε διαφορετικό κρησφύγετο, υπό τον φόβο εντοπισμού της αρχικής τοποθεσίας. Για 66 ημέρες, οι απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση, έδρασαν με μεθοδικότητα, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος που θα προδώσει τις κινήσεις τους. Τις λεπτομέρειες πίσω από τη δράση τους, αποκάλυψε την Παρασκευή στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 40χρονος επιχειρηματίας κατά την «μαραθώνια», πρώτη κατάθεση του.

Ο ίδιος είχε αναφέρει από την αρχή ότι ανάμεσα στους δράστες της απαγωγής, «κρύβεται» και μια γυναίκα. Στο σώμα και το πρόσωπο του επιχειρηματία, εντοπίστηκαν αμυχές και μώλωπες, σημάδια που προκλήθηκαν τόσο κατά την αρπαγή, όσο και κατά την κράτηση του.

«Είμαι τώρα τρελαμένος, να είστε καλά θα μιλήσουμε αύριο», ανέφερε ο 40χρονος, στους δημοσιογράφους, επιστρέφοντας σπίτι του το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την πολύωρη κατάθεση του στις αρχές.

Σελίδες