Σελίδες

3/20/2022

ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΜΕ-ΤΗΝ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην Αθήνα ο Έλληνας πρόξενος της Μαριούπολης – Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του

 

Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγο ο Έλληνας πρέσβης της Μαριούπολης, Μανώλης Ανδρουλάκης.

Στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, ο Έλληνας πρέσβης υπογράμμισε ότι “πλανάται ένα μεγάλο ‘γιατί’, αυτό που έγινε δεν το περίμενε κανείς” και περιέγραψε τα όσα βίωσε στην Ουκρανία, όπου μαίνεται η ρωσική εισβολή.

Όπως σημείωσε, “ήρωες είναι αυτοί που έμειναν στη Μαριούπολη” και ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να γυρίσει σώος στην Ελλάδα. “Να αγαπάτε το ΥΠΕΞ”, συμπλήρωσε ο Έλληνας πρόξενος.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το μέρος όπου βρισκόταν χτυπήθηκε δυο φορές, ωστόσο, τόνισε ότι “ήξερα πως δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα μου”.