Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

3/31/2022

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΡΑΣ: ΣΤΗ ΓΑΔΑ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ – ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ – ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ; ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΗΔΕΙΑ;

 ΣΤΗ ΓΑΔΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ.  Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022  (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρουχισμό για το διάστημα που θα παραμείνει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί. Το θέμα είναι αν θα τις κρατήσουν εκεί και να γνωρίζουν τίποτα από όλα αυτά που έχει η κάνει η Ρουλίτσα.

Η οικογένειά της δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Σελίδες