Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

4/07/2022

Αγγελική Νικολούλη: Επιβεβαίωσε μέσω Instagram πως καλεσμένος στο Φως στο Τούνελ είναι ο Μάνος Δασκαλάκης


Η συνέντευξη δόθηκε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας - Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχει λογοκριθεί για την στάση του, για την στήριξη στην συζυγό του αλλά και το... στυλ του στα δικαστήρια αναμένεται να δώσει απαντήσεις στη «βασίλισσα» των τηλεοπτικών ερευνών.

Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή (8/4) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η συνέντευξη δόθηκε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχει λογοκριθεί για την στάση του, για την στήριξη στην συζυγό του αλλά και το... στυλ του στα δικαστήρια αναμένεται να δώσει απαντήσεις στη «βασίλισσα» των τηλεοπτικών ερευνών ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την Μαλένα και την Ιριδα. Η επιβεβαίωση για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη ήρθε μέσω του λογαριασμού Φως στο Τούνελ στο Instagram όπου απεικονίζεται ο πατέρας στα δικαστήρια και στη συνέχεια το μήνυμα «όλα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας».

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Κατέκτησε την κορυφή στην τηλεθέαση. Κατέκτησε και την κορυφή στο Twitter αφού έγινε No1 trend στον κόσμο με το hashtag #fosstotounel. Είναι ενδεικτικό πως την προηγούμενη Παρασκευή (1/4) το Φως στο Τούνελ έκανε ρεκόρ σε τηλεθέαση και στις δύο κατηγορίες κοινού αγγίζοντας το 51,9% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18 - 54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) στο 61,3% και σημειώνοντας 47% στο γενικό σύνολο.

Φαίνεται πως η δημοσιογράφος έχει σκοπό να επαναλάβει τον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας και την ερχόμενη Παρασκευή με τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και το ανατριχιαστικό τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Μια κάμερα βιντεοσκοπεί μια κούνια. Ένα παιδικό δωμάτιο. Ένα τηλέφωνο κλείνει. Ένας φάρος από περιπολικό. Μια σειρήνα. Και στο βάθος μουσική που παραπέμπει στην τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή» την πετυχημένη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου η οποία αφορούσε εγκλήματα και ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα!


Σελίδες