Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

5/24/2022

Αιγάλεω: Με επιτυχία το τουρνουά για τα 90+1 χρόνια του συλλόγου

 

Αιγάλεω: Με επιτυχία το τουρνουά για τα 90+1 χρόνια του συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στα 90+1 χρόνια του Αιγάλεω ΑΟ που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Σταύρος Μαυροθαλλασιτης το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου. 

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στα 90+1 χρόνια του Αιγάλεω ΑΟ που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Σταύρος Μαυροθαλλασιτης το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 700 παιδιά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αιγάλεω που έλαβαν μέρος καθώς και τις ομάδες των : Θρασύβουλου, Χαϊδαρίου, Αγίας Ελεουσας, Μανδραικου, Κηπουπολης, Ορφέα Αιγάλεω, Διαγόρα Αιγάλεω, Ζεφυρου Αιγάλεω, Θεμιστοκλή, ΠΑΣ Γαλατσίου, ΠΑΕ Αιγάλεω καθώς και των ΠΑΕ Παναθηναϊκου και ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω Άρης Παλτογλου, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ Αντώνης Τιρτιρακης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αιγάλεω Χρήστος Αποστολίδης καθώς και ο υπεύθυνος ακαδημιών Σπύρος Κολοκοτρώνης ήταν παρόν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και τους ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή τους. Ευχαριστούμε επίσης όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκικα και τους αντιδημαρχους Παναγιώτη Μανδραφλη και Νίκο Ασημακοπουλο οι οποίοι βράβευσαν το νεαρο αθλητή του ΠΑΣ Γαλατσίου Γαλανή Τάσο που είχε τραυματιστεί στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Κ16 ΕΠΣΑ.
Είχαμε επίσης τη χαρά να δούμε μεγάλα ονόματα του παρελθόντος από κοντά όπως τους : Χρήστος Κωστή, Κοπιτση Χάρη, Λαγωνικακη Αντρέα, Τζωτζοπουλο Σταύρο, Παπαναγη Σταύρο, Τριποτσερη Θοδωρή, Σαμιο Βαγγέλη, Καλοπιτα Ηλία και Κολοκοτρώνη Θοδωρή.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Αντιπρόεδρο του ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ Αποστόλη Μιχαλοπουλο για όλη τη βοήθεια στην οργάνωση των εκδηλώσεων.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αιγάλεω για όλη τη συνεργασία καθώς και τον φίλος μας Γιοχαλα Νίκο (εταιρία Νικολάκη) για τα φρούτα που πρόσφερε στους αθλητές.
Το Αιγάλεω ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη ομάδα με μια μεγάλη ιστορία. Τα καλύτερα έρχονται.

Σελίδες