Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

5/13/2022

Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα αυτογνωσίας που θα συζητηθεί! ΒΙΝΤΕΟ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με Απόλυτη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε Η Παρουσίαση Του Νέου Βιβλίου Της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας”

Το Πρώτο Αστυνομικό Μυθιστόρημα Αυτογνωσίας “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” Της Dr. Μαρίας Λεβέντη Αποτέλεσε Το Επίκεντρο Της Προσοχής Και Των Συζητήσεων Σε Μια Ξεχωριστή Παρουσίαση Βιβλίου


Μια διαφορετική βραδιά αγκάλιασε τον ερχομό του νέου βιβλίου της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας”, μέσα από μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Omikron2 στο Γκάζι στις 08/05/2022. Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Floral Books και την Brainfood Εκδοτική, αποτέλεσε το επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και των εσωτερικών αναζητήσεων του κοινού, το οποίο ανυπομονούσε να το διαβάσει.

Η παρουσίαση ακολούθησε μια καλά δομημένη ροή, όπου βασίστηκε στην αρμονική εναλλαγή της ενσάρκωσης των βασικών ηρώων του βιβλίου και της ομιλίας τριών πολύ αξιόλογων καλεσμένων. Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση, ενδιάμεσα από ένα αποκαλυπτικό θεατρικό που παρουσιάστηκε με αφορμή το βιβλίο, μίλησαν η Δικηγόρος Ποινικών Υποθέσεων Κοναξή Ευγενία, ο Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Χανιωτάκης Αντώνιος, η Επιχειρηματίας Χημικός Κατσαφάδου Δήμητρα και ο Επιχειρηματίας Σάββας Χριστόφη. 


Η βραδιά έκλεισε με τη διαδραστική ομιλία της συγγραφέως Dr. Μαρίας Λεβέντη, η οποία αποκάλυψε την αρχική της έμπνευση και απάντησε ζωντανά στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις όσων παρευρίσκονταν. Η Dr. Μαρία Λεβέντη υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την εκδήλωση. Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς τόσο το κοινό όσο και η συγγραφέας απόλαυσαν μοναδικές στιγμές αγωνίας και λαχτάρας για την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου.



Λίγα Λόγια Για Την Dr. Μαρία Λεβέντη


 Η Dr. Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός. Είναι η πρώτη ψυχίατρος στην Ελλάδα που έχει εφαρμόσει την σχολή της Δημιουργικής  Ψυχοθεραπείας εμπνεόμενη τόσο από τις ιατρικές γνώσεις της, όσο και από την 25 ετή εμπειρία της μέσα από την ψυχιατρική και την ψυχοθεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου με τη Dr. Μαρία Λεβέντη.

Tηλ.210 5561919 – 6979 361805

www.drmarialeventi.gr

www.sankoniak.gr


Σελίδες