Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

5/17/2022

Στάθης Ψάλτης: Έγινε η εκταφή του ηθοποιού και «ουδείς ενδιαφέρθηκε» – «Ξέσπασε» η Μαίρη Μπάρκουλη

 


Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, στις 21 Απριλίου 2017 και σήμερα έγινε η εκταφή της σορού του, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η ανάρτηση στα social media όπου γινόταν γνωστή η εκταφή του έκανε την Μαίρη Μπάρκουλη να ξεσπάσει.

Η ανάρτηση έγραφε πως η εκταφή του Στάθη Ψάλτη έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε» με το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδευόταν

από δυο φωτογραφίες. Μια πριν το σπάσιμο του τάφου και μια μετά.

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι…

Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν», έγραφε η ανάρτηση του γκρουπ «Μένουμε Ζωγράφου».

Το συγκεκριμένο κείμενο αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία ξέσπασε κατά του Δήμου Ζωγράφου.

«Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος», έγραψε αρχικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως λίγη ώρα μετά «κατέβηκε» και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία τόνισε πως μίλησε με τον δήμαρχο και γιατί αποφασίστηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή.

Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Σελίδες