Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

5/24/2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ειρωνείες στον Κορυδαλλό και το σύνθημα για τον Μάνο Δασκαλάκη – Πληροφορίες για έξι νέες διώξεις

 

Εξελίξεις έρχονται τις επόμενες ημέρες στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά που έχει στοιχειώσει ολόκληρη την χώρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” ανέφερε πως είναι πλέον ζήτημα ημερών να ασκηθούν νέες διώξεις.

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν για πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις. Είναι έτοιμη η αστυνομία για έξι νέες διώξεις έπειτα από παραγγελία της ανακρίτριας», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

“Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας έξι μήνες πριν το παιδί πεθάνει, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που πιθανόν υπό προϋποθέσεις να οδηγήσουν και σε νέες συλλήψεις” πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.  

Χλευάζουν την Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αν και μόνη στο κελί δεν έχει αποφύγει τις υπόλοιπες κρατούμενες. Πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” ανέφερε: “Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης”.

Ακόμη είπε ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο γιατί βρίσκεται στο χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.

Σύμφωνα με την ίδια, οι κρατούμενες της φωνάζουν πολλά για τα παιδιά της αλλά δεν έχει αντιδράσει σε τίποτα απ’ ότι ακούει.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία μία φορά αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν ‘Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ’ και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».

Σελίδες