Κατερινόπουλος για το θρίλερ της Πάτρας: «Δεν έγινε σωστή έρευνα στο σπίτι» - Θανάσης Κατερινοπούλος

real times visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 29, 2022

Κατερινόπουλος για το θρίλερ της Πάτρας: «Δεν έγινε σωστή έρευνα στο σπίτι»

 katerinopoulos-αντίγραφο

Αμείωτο εξακολουθεί να παραμένει το ενδιαφέρον για το θρίλερ της Πάτρας καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Λίγες ημέρες πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλά για την πολύκροτη υπόθεση και αυτή τη φορά δεν εστιάζει στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά στους αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star ο ταξίαρχος ε.α. είπε πως οι αστυνομικοί δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους μιας και το σημείωμα της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε από δημοσιογράφο και όχι από τις Αρχές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά και στοιχεία που αποκαλύπτονται με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Ο κ. Κατερινόπουλος, φανερά ενοχλημένος, είπε ότι «υπάρχουν τραγικές και εγκληματικές παραλείψεις στις έρευνες στο σπίτι» και ότι «αυτοί που κλήθηκαν να ψάξουν και να κάνουν τις έρευνες δεν έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους».

«Πρέπει να υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να αξιολογηθούν από τους ανακριτές, θα αποφανθεί ο παιδοψυχολόγος και φυσικά πρέπει να γίνει γραφολογική εξέταση του σημειώματος για να βεβαιωθεί ο γραφικός χαρακτήρας της μικρής Τζωρτζίνας», τόνισε ο ταξίαρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.