Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

6/24/2022

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΙΑ.... ΕΥΡΩΠΗ!

 

Στην Ευρώπη πάλι ο Παναθηναϊκός. Σε ποια Ευρώπη, για να κάνουμε ταμείο; Για να ξέρουμε τι λέμε και που βρισκόμαστε. Θα συμμετάσχει η ομάδα στο conference, μια διοργάνωση όχι απλά της παρηγοριάς, αλλά που στήθηκε την περασμένη σαιζόν για πρώτη φορά, με τη σκοπιμότητα να βολέψει τα λιμά της Ευρώπης. Τις τριτοτέταρτες ομαδούλες στα διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν παίρνει αίγλη και στρας επειδή στον τελικό θα φτάσουν κάποιες δυο επώνυμες από Ιταλία ή Αγγλία.
Όταν μιλάνε για Ευρώπη εννοούν ότι ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να φτάσει στους ''8'' ή στους ''4'' της διοργάνωσης; Λίγο, όχι πολύ σοβαρότητα δεν βλάπτει. Ο Παναθηναϊκός καλό είναι να περιορίσει τα... όνειρα του εντός συνόρων. Επιτυχία του είναι να στεριώσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού στην Ελλάδα. Να επανέλθει από την... εξορία, που βρισκόταν σχεδόν μια δεκαετία.
Αυτό είναι  το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό. Μην κάνει πισωγύρισμα. Ποια Ευρώπη; Ας ξεχάσουν το ένδοξο παρελθόν... Μια κάποια ομάδα μικρή, σαν πολλές άλλες στην Ευρώπη είναι. Μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, που έχει ανάγκη να ξανακατακτήσει τη θέση της απέναντι στους ντόπιους αντιπάλους.

Σελίδες