Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

6/03/2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ο Μπαμπάς που θέλει να επανέλθει ως σωτήρας στην πολιτική, το δικηγορικό γραφείο του γιου, τα εξοπλιστικά σε Αίγυπτο – Μέση Ανατολή και ο εφοπλιστής που ξεπλένει "κοντέινερς" μαύρου χρήματος. Η παρακολούθηση της ΕΥΠ, οι κασέτες που "καίνε" και το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού!

 





Αμαρτίαι Γονέων Παιδεύουσι Τέκνα! Ένα δικηγορικό γραφείο «καθώς πρέπει» και υπεράνω υποψίας, ο επικεφαλής του οποίου έχει  βαθμό συγγένειας με προβεβλημένο πολιτικό που έχει διατελέσει σε υψηλά αξιώματα και μάταια προσπαθεί να επανέλθει σε κυβέρνηση συνεργασίας ως σωτήρας,  έχει τεθεί υπό τον «διακριτικό» έλεγχο των Αρχών και των Υπηρεσιών για περίεργες και ύποπτες δράσεις, που έχουν να κάνουν με προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων και πολεμικού υλικού σε αραβικές χώρες αλλά και χώρες της Βορείου Αφρικής. Όταν μιλάμε ότι έχει τεθεί σε διακριτικό έλεγχο αναφερόμαστε σε νόμιμες τηλεφωνικές επισυνδέσεις! 

Πρόκειται για μια υπόθεση που όπως με πληροφορούν είναι συνθέτη και δαιδαλώδης καθώς οι «αμοιβές» για την προμήθεια των εξοπλισμών συνδέονται με την παραγωγή Ενέργειας και Ανανεώσιμες Πηγές στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή!

Οι αρμόδιες Αρχές παρακολουθούν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή καθώς θεωρούν ότι έχει «ουρά» που μπορεί να οδηγήσει σε ηχηρές αποκαλύψεις τόσο όσον αφορά το μέγεθος της «δουλειάς» σε απόλυτα νούμερα, όσο και τα «βαριά ονόματα» του εφοπλισμού που έμμεσα ή άμεσα εμπλέκονται! Μιλάμε για πολύ ξέπλυμα χρήματος. Όπως μαθαίνω ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει ενημέρωση για την υπόθεση αυτή μέρα με μέρα αφού οι σχέσεις του με τον πατέρα του δικηγόρου είναι γεμάτες μίσος. 

Σελίδες