Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

6/25/2022

Εισβολή στα ελληνικά νησιά ζητεί γνωστό μοντέλο από την Τουρκία που έπαιξε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή:

 


Εισβολή στα ελληνικά νησιά ζητεί γνωστό μοντέλο από την Τουρκία που έπαιξε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και πρώην σύζυγος Έλληνα ηθοποιού.

Μολονότι τη συνδέουν στενές σχέσεις με τη χώρα μας, η Τουχτσέ Καζάζ, άλλοτε παντρεμένη με τον Γιώργο Σεϊταρίδη, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», δήλωσε σ’ εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Εάν χρειαστεί, οι Τούρκοι να εισβάλουν στα ελληνικά νησιά, προσέθεσε.

Απόσπασμα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο»:

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη», είπε.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ''για κάποιον λόγο'' ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε η Καζάζ.

Η Καζάζ, μετά από την συμμετοχή της στην ταινία του 2005, η οποία πραγματευόταν ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, παντρεύτηκε τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα.

Προκειμένου δε να παντρευτεί τον Έλληνα καλλιτέχνη, η ίδια επέλεξε να ασπαστεί τον χριστιανισμό ώστε ο γάμος τους να είναι θρησκευτικός, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της. Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε, με την ίδια να δηλώνει πλέον πως ήταν μεγάλο λάθος της ν’ αλλάξει θρησκεία.

Σελίδες