Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε φιλικά παιχνίδια πέτυχε η Ένωση.
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε φιλικά παιχνίδια πέτυχε η ΑΕΚ που επικράτησε με 2-1 της Φόλενταμ, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά στην άμυνα,
Κακό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο αποψινό φιλικό. Η «Ένωση» βρέθηκε μόλις στο 4' πίσω στο σκορ έπειτα από συνδυασμό λαθών. Οι Σιμάνσκι, Αθανασιάδης πιέστηκαν κοντά στη μεγάλη περιοχή, ο τελευταίος έκανε λανθασμένη πάσα με τον Αντονούτσι στην κενή εστία να γράφει το 1-0.
Τα αμυντικά λάθη συνεχίστηκαν για την ΑΕΚ και στο 9' οι Ολλανδοί άγγιξαν το 2-0. Ο Τζαβέλλας στην προσπάθεια μεταβίβασης της μπάλας στον Γιόνσον, σέρβιρε στους Ολλανδούς που έφθασαν πολύ γρήγορα στην περιοχή με τον Μούρεν να σουτάρει μόλις άουτ.
Το 1-0 παρέμενε υπέρ της Φόλενταμ με την ΑΕΚ να προσπαθεί είτε σε σετ παιχνίδι είτε με στατικές φάσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και στο 12' απείλησε με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία.
Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 16', όταν οι Γκατσίνοβιτς, Αραούχο συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο Αργεντινός βγήκε πλάγια, αλλά απέναντι στον Φίλιπ Στάνκοβιτς με τον πορτιέρο της Φόλενταμ να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 20' η «Ένωση» είχε ακόμη μία καλή τελική με το σουτ του Τσούμπερ να μπλοκάρεται από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου 25λεπτου.