Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

7/06/2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ, Η διευθύντρια αντικατασκοπίας της ΕΥΠ (!) και άλλες 2 "κυρίες της Κατεχάκη" παρούσες στην δεξίωση του Πρέσβη των ΗΠΑ! "Παρέλασαν" μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους... όλο νάζι! Πήγαν μόνες τους για δημόσιες σχέσεις ή με εντολή ; Οι 3 ερωτήσεις που ζητούν απάντηση!

 



Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν λάβαμε όπως όλα τα ΜΜΕ εκατοντάδες φωτογραφίες από την πρόσφατη δεξίωση του Αμερικάνου Πρέσβη στην Αθήνα με αφορμή την επέτειο της 4ης Ιουλίου.

Ο τεράστιος κήπος της πρεσβευτικής κατοικίας, που ουσιαστικά είναι μια κρυμμένη και αναπάντεχη όαση στο κέντρο της Αθήνας, πλημμύρισε με κόσμο, που περίμενε στην ουρά σαν να θέλει να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ επί 2 ώρες για να κάνει χειραψία με τον Πρέσβη Τζώρτζ Τσούνη. Υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες που θέλουν να είναι στην λευκή λίστα των ΗΠΑ. Ανάμεσα σε εκατοντάδες φωτογραφίες διακρίναμε και 3 όμορφες κυρίες! Τις κοιτάγαμε και τις ξανά κοιτάγαμε αφού δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως η ΕΥΠ δια εκπρόσωπών της Ελληνικής Αντικατασκοπίας ήταν παρούσα. Δημοσιεύομε την φωτογραφία αφού έχει ήδη δημοσιευτεί στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας. Δεν αναφέρουμε τα ονόματα των 3 κυριών, αν και τα γνωρίζουμε  παρά μόνο θέτουμε 3 ερωτήσεις.

  1. Γνωρίζουμε ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έχουν παραστεί στελέχη της ΕΥΠ, επίσημα τουλάχιστον, σε ανάλογη εκδήλωση. Οι 3 κυρίες που δεν κρυβόντουσαν καθόλου από κάμερες και φωτογράφους πήγαν μόνες τους ή τις έστειλε η υπηρεσία τους 
  2. Συστήθηκαν με τις ιδιότητες τους στον πρέσβη και στους άλλους παρευρισκόμενους ;   
  3. Εάν έπρεπε να βρίσκονται εκεί για να δουν "πρόσωπα και πράγματα" ήταν αυτός ο ιδανικός 

Σελίδες