Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

7/01/2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τουλάχιστον 25 άτομα! Ετοιμάζουν "σύλλογο" για να καταγγείλουν για σεξουαλική παρενόχληση π. πανίσχυρο εκδότη δεκάδες εργαζόμενοι του! Αν και απένταρος ζει στην χλιδή αλλά δεν φαντάζεται... τι έρχεται!

 



Προς το παρόν αν και απένταρος απολαμβάνει την χλιδή φιλοξενούμενος φίλων του. Την ώρα που η επικαιρότητα κυριαρχείται από καταγγελίες σχετικά με υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και άσκησης ψυχολογικής βίας κυρίως στον καλλιτεχνικό χώρο, καλά ενημερωμένες πηγές μας πληροφορούν ότι διαμορφώνεται κίνηση άνω των 25 δημοσιογράφων, τεχνικών, γραφιστριών, σελιδοποιών, που θα βγουν και θα καταγγείλουν σύσσωμοι σε ενιαία γραμμή πρώην πανίσχυρο εκδότη που κυριάρχησε επί δεκαετίες στην πολιτική , οικονομική και επιχειρηματική ζωή της χώρας!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι αποκαλύψεις για τον πρώην εκδότη θα είναι καταιγιστικές και θα αφορούν τόσο σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών δημοσιογράφων και στελεχών του ατελιέ και της διοίκησης, μέσω κατάχρησης θέσης ισχύος όσο και καταγγελίες για bullying και άσκηση ψυχολογικής βίας σε δημοσιογράφους! Συνεχίζεται …

Σελίδες