Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

7/01/2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο έμαθε για την αποφυλάκισή του - Η αντίδραση του

 


Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και πλέον αναμένει την έγκριση των γιατρών για να πάρει εξιτήριο, μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισκέφθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση του δικαστηρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ο ηθοποιός δεν τον πίστευε ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

«Του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Όταν το συνειδητοποίησε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Να σημειωθεί πως μόλις η είδηση της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε γνωστή, το αντίστοιχο hashtag με το επίθετό του, ανέβηκε στην πρώτη θέση του twitter με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του δικαστηρίου.

Σελίδες