Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/18/2022

Σοκ με καταγγελία 16χρονης στη Ρόδο: «Με βίασε ο πατέρας μου»

 


Ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού και αιμομιξίας άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε έναν Έλληνα πατέρα, που ελέγχεται σε μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και μάλιστα της 16χρονης κόρης του.

Η υπόθεση κινήθηκε την 31η Μαρτίου 2022 μετά από αναφορά διευθυντή Λυκείου της πόλεως Ρόδου για την κακοποίηση της 16χρονης. Μια μέρα νωρίτερα εργαζόμενη στο κυλικείο του σχολείου παρουσιάστηκε ενώπιον της υποδιευθύντριας και ενημέρωσε πως η μαθήτρια της απεκάλυψε πως βιάστηκε από τον βιολογικό της πατέρα προ 10ημέρου.

Με κλάματα

Η μαθήτρια ακολούθως φέρεται, κλαίγοντας, να επανέλαβε την καταγγελία της και στην υποδιευθύντρια λέγοντας μάλιστα πως δεν θέλει να ξαναπάει στο σπίτι της. Ακολούθως ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που διενήργησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας η μητέρα της ανήλικης φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της.

Εξετάστηκε

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο στην οποία φέρεται και να περιέγραψε το τι συνέβη με τον πατέρα της. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Κατέθεσε εξάλλου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι ασέλγησε σε βάρος της και τον Μάρτιο του 2022.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι στο παρελθόν το παιδί του είχε δεχτεί έντονο bullying σε σχολείο της Ελλάδας από συμμαθητές της, που την αντιμετώπιζαν ως ξένο σώμα, κάτι που επηρέασε πολύ αρνητικά τον ψυχισμό της, εκδηλώνοντας έντονα σημάδια κατάθλιψης.

Σελίδες