Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/08/2022

Σύβοτα: Πώς έχασε την ζωή της η τουρίστρια που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο

 

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια γυναίκα έχασε την ζωή της στα Σύβοτα Θεσπρωτίας κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών, όταν έσπασε ο ιμάντας από το θαλάσσιο αλεξίπτωτο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου σπορ, έπιασε μπουρίνι και ο χειριστής του σκάφους άρχισε την τραβάει προς το μέρος του για να την κατεβάσει στο ταχύπλοο. Στην προσπάθειά της να προσεγγίσει το σκάφος έσπασε ο ιμάντας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με το thespro.gr,  στο σκάφος επέβαιναν ο σύζυγος αλλά και ο γιος της άτυχης γυναίκας

Ιδιωτικό σκάφος έσπευσε για τη διάσωσή της, αλλά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 34χρονος χειριστής του σκάφους συνελήφθη και προανάκριση θα διενεργηθεί από το Πρώτο Λιμενικό Τμήμα στα Σύβοτα που ανήκει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβoτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα».

Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβοτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα.

— ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (@HCoastGuard) August 7, 2022

Σελίδες