Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις Γάλλοι ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τέσσερα άτομα έπεσε 33χρονος Ισπανός τουρίστας στη Σαντορίνη, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης (11/8) όταν τέσσερις Γάλλοι, οι οποίοι έχουν συλληφθεί, ξυλοκόπησαν για άγνωστο λόγο τον Ισπανό. Οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι από 16 έως 19 ετών, με κάποιους από αυτούς να μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο, έχοντας μεταβεί στο νησί με οργανωμένη εκδρομή.
Οι δράστες της επίθεσης δεν έχουν δώσει διευκρινίσεις για τον λόγο που ξυλοκόπησαν τον 33χρονο με την αστυνομία να αναζητά τα αίτια.
Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις Γάλλοι ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.
