Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/22/2022

Τα κωλοπετσωμένα ΜΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΨΕΜΑ – ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΣΚΟΦ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΡΟ ΝΕΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ – ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ.. ΣΠΑΕΙ

Τα κωλοπετσωμένα ΜΜΕ έσπευσαν να αναπαράγουν και να γράψουν ψέματα. Αυτή τη φορά, παρουσίασαν τη γυναίκα του Ντμίτρι Πεσκόφ, Τατιάνα Νάβκα να βρίσκεται στην Ελλάδα και να σπάει πιάτα. Μόνο που από ότι φαίνεται εκείνη βρίσκεται στη Σιβηρία!!!

Η Νάβκα δεν θα μπορούσε να είναι στη χώρα μας καθώς όπως αναφέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ισχύει σε βάρος της το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Έτρεξε το υπουργείο να “ενημερώσει” προκειμένου να αποφύγει ακόμα ένα διπλωματικό επεισόδιο με τη Ρωσία, με την οποία δεν είμαστε και στα… μέλια τον τελευταίο καιρό.

Όσο για την ΕΣΗΕΑ; Κάνει μπάνια, μην την ενοχλείτε!

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα.

Σελίδες