Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/10/2022

Ξοδεύουν το επίδομα βενζίνης σε μαγαζιά και σούπερ μάρκετ”: Καταγγελία πρατηριούχων για Fuel Pass

 

Καταγγελία: Το Fuel Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές σε άλλες επιχειρήσεις, όπως σούπερ μάρκετ

Νέες καταγγελίες έρχονται σχετικά με το Fuel Pass 3, το οποίο οπως φαινεται καποιοι το χρησιμοποιούν και σε αλλες επιχειρησεις και οχι σε βενζιναδικα.

“Ξοδεύουν το επίδομα βενζίνης σε μαγαζιά και σούπερ μάρκετ”: Καταγγελία πρατηριούχων για Fuel Pass

Καταγγελία από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργο Ασμάτογλου πως η ψηφιακή κάρτα του Fuel Pass 2, που έχει μπόνους 15 ευρώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές σε άλλες επιχειρήσεις, όπως σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με καταγγελίες από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, κ. Γιώργο Ασμάτογλου η ψηφιακή κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα, ακόμα και σε σούπερ μάρκετ, καθώς το POS της κάθε επιχείρησης είναι δηλωμένο στην τράπεζα και όχι στο υπ. Οικονομικών.

Με βάση τις καταγγελίες του, το υπ. Οικονομικών δεν μπορεί να ελέγξει αν το POS στο οποίο περνά η κάρτα είναι δηλωμένο σε πρατήριο καυσίμων ή ανήκει σε άλλη επιχείρηση.

Δηλαδή, με βάση τις καταγγελίες του, το υπ. Οικονομικών δεν μπορεί να ελέγξει αν το POS στο οποίο περνά η κάρτα είναι δηλωμένο σε πρατήριο καυσίμων ή ανήκει σε άλλη επιχείρηση.

Επίσης ο κ. Ασμάτογλου τόνισε πως από ένα πρατήριο μπορεί άνετα ο δικαιούχους του Fuel Pass 2 να αγοράσει για παράδειγμα λάδια αυτοκινήτου ή από το κατάστημα ψιλικών, αν διαθέτει.

Σελίδες