Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

10/26/2022

"Τιμώρησαν" με μετάθεση (!) σε θέση λούφας τον αστυνομικό που συνομιλούσε με την 12χρονη από τα Σεπόλια! Τα "παραμύθια" περί πειθαρχικού ελέγχου και τα εύλογα ερωτήματα.


Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, και συγκεκριμένα στην υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων της αστυνομίας με καύσιμα, μετακινήθηκε ο νεαρός αστυνομικός ο οποίος φέρεται να είχε διαδικτυακές συνομιλίες με την 12χρονη από τα Σεπόλια. Η θέση αυτή θεωρείται η καλύτερη λούφα που θα μπορεί να κάνει κάποιος που υπηρετεί στην ΕΛΑΣ.


Ο αστυφύλακας που υπηρετούσε στο κτήριο της ΓΑΔΑ βρίσκεται σε καθεστώς πειθαρχικού ελέγχου, όπως είχε ανακοινώσει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση. 


Η μετάθεση αυτή όμως δεν συνάδει με πειθαρχικό έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα στοιχεία του δεν είχαν εντοπιστεί στην αρχική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αλλά όταν έγιναν «φύλλο και φτερό» στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι επαφές της ανήλικης στην εφαρμογή, τότε βρέθηκαν οι συνομιλίες που είχε με το προφίλ που χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος. Εύλογα λοιπόν ο καθένας αναρωτιέται αν τελικά αυτό που ψιθυρίζει όλη η κοινωνία περί συγκαλύψεως της υπόθεση αυτής όταν η έρευνα "ακουμπάει" κάτι το "ξεχωριστό" ευσταθεί ή όχι.

Σελίδες