Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

10/01/2022

Το πιο απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον Στρατή και την Εύα – Τα 2 τροχαία του ζευγαριού με διαφορά ενός χρόνου Ραγίζει καρδιές η ιστορία τους

 Το πιο απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον Στρατή και την Εύα – Τα 2 τροχαία του ζευγαριού με διαφορά ενός χρόνου

Ο Στρατής και η Εύα είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι και γονείς της 4,5 ετών Στρατούλας. Όμως η μοίρα τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο καθώς μέσα σε λίγους μήνες, δύο τροχαία ατυχήματα στάθηκαν η αιτία αυτή τη στιγμή να βρίσκονται και οι δύο σε κέντρο αποκατάστασης και μάλιστα στον ίδιο θάλαμο.

Η Εύα με τον σύζυγό της Στρατή, ζούσαν μια παραμυθένια ζωή στο νησί της Λέσβου και μεγάλωναν με αγάπη την κορούλα τους. Σε παλιά βίντεο αποτυπώνεται η ευτυχία τους.

Η ζωή τους όμως άλλαξε δραματικά στις 31 Μαΐου του 2021. Στη μια το μεσημέρι η Ευα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι τύπου σκούτερ που οδηγούσε. Επιστρέφοντας στο σπίτι της,  ένα φορτηγό φέρεται να την παρέσυρε πάνω σε μια στροφή του δρόμου. Η νεαρή μητέρα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ κινδύνευσε και η ζωή της. Σήμερα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μιλάει, δεν περπατάει και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Δείχνει να καταλαβαίνει τα πάντα χωρίς να αντιδρά.

Ένα χρόνο μετά άλλο ένα χτύπημα της μοίρας δοκιμάζει τις δυο οικογένεις για δεύτερη φορά. Τον Μάιο του 2022 και ο σύζυγος της Ευας είχε ένα σοβαρό τροχαίο την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι του όταν επέστρεφε από τον Άγιο Ταξιάρχη.

Είχε πάει για να προσκυνήσει, να προσευχηθεί και να αναψει λαμπαδα για γίνει καλά η γυναίκα του. Στην στροφή του δρόμου έχασε τον έλεγχο και πέφτοντας στο κράσπεδο χτύπησε πολύ σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην γνωρίζουν αν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Η Ευα μαζι με τον Στρατή βρισκονται στον ιδιο θαλαμο στο κεντρο αποκαταστασης – και όπως λεει ο Στρατης η γυναικα του μπορει να μην μπορει να μιλησει αλλα εχει αρχισει να χαμογελαει. Όσο για την κορούλα τους; Μεγαλώνει με την γιαγιά και τον παππού και περιμένει την ώρα που θα αγκαλιάσει και τους δυο της γονείς.

Σελίδες