Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

12/12/2022

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ… ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΚΑΙΛΗ. ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ. ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

 kaili-sis

«Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται», σημειώνει η Μανταλένα Καϊλή, αδερφή της Εύας Καϊλή αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που συνελήφθη στις Βρυξέλλες, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Ειδικότερα, η κυρία Μανταλένα Καϊλή, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δήλωσε τα εξής:

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της».

Στο μεταξύ, ο τηλεμαϊντανός δικηγόρος βγαίνει στα κανάλια δηλώνοντας πως “δεν ξέρουμε πού βρέθηκαν τα χρήματα. Η εισαγγελία των Βρυξελών δεν δίνει στοιχεία. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνία με τους γονείς. Η ασυλία που έχει η κ. Καϊλή ήρθη. Η μόνη επικοινωνία της είναι με τους δικηγόρους της”.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει πως η Εύα Καϊλή “είναι ιδεολόγος”.

Σε ότι αφορά στο παιδί της και το πού βρίσκεται αυτό, ο Δημητρακόπουλος τόνισε πως είναι “προσωρινά σε φιλικό σπίτι”.

Σελίδες