Translate

Real time visitors

Συνολικές προβολές σελίδας

8/10/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ Το κατάντημα δεν έχει τέλος! "Ξέθαψαν" τον 74χρονο Στάυρο Μπένο που πίνει νερό στο όνομα του Σιμήτη, για να αναλάβει την... ανασυγκρότηση της Εύβοιας. Φτιάχνουν οργανισμό με προσλήψεις υπαλλήλων... και φαγοπότι!

 Και όμως δεν είναι αστείο! Ο Σταύρος Μπένος τίθεται επικεφαλής της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο. Προφανώς η επιτροπή αυτή θα πρέπει να επικουρηθεί με προσλήψεις υπαλλήλων, προϋπολογισμό και τα λοιπά! Καλό φαγοπότι λοιπόν.   



Ο Σταύρος Μπένος (30 Δεκεμβρίου 1947) είναι Έλληνας τοπογράφος-μηχανικός και πολιτικός. Υπήρξε Δήμαρχος Καλαμάτας (1979-1990), Βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας (1990-2004) και στην Β’ Αθήνας (2004-2007), Υφυπουργός Πολιτισμού κατά την τελευταία Κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργός Πολιτισμού, Υπουργός Αιγαίου και Υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη. 


O Σταύρος Μπένος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1947. Αν μας ρωτάτε που τον θυμήθηκαν όλα έχουν την εξήγηση τους. Μητσοτάκης και Σιμήτης είναι σε ανοιχτή γραμμή! 

Σελίδες